Väder Ludvika

söndag 29 april 2012

Oj, vilken helg!!!

Får jag inte magsår efter den här helgen, så får jag det aldrig! Vi har haft vår examenshelg på vår instruktörsutbildning. Jag har pluggat i nio månader. Jag har haft en hel del hemarbeten. Jag har jobbat med praktikhundar och mycket annat. Det har varit ett fullspäckat program.
Så var det då dags för redovisning av våra kunskaper. I fredags redovisade jag mitt ex-arbete. Redovisningen skulle vara 15-30 minuter. Min tog 21 minuter.
I går hade vi vårt teoretiska prov. 60 frågor på 2 timmar. Det blev många hjärnsläpp under de 2 timmarna. Vi hade också ett praktiskt prov på en timme. Det gick bra.Vi fick inte veta resultatet på det teoretiska provet förrän i dag på eftermiddagen. Jag har nog aldrig varit så nervös. Jag var osäker på om jag hade klarat mig. Men nu måste jag få skryta lite. Det får man väl om man varit riktigt duktig? Fröken sade att hon hade ett pris att dela ut till den som hade mest poäng på provet. Gissa vem? Jo, det var jag!!! Jag höll på att svimma. 180,5/184 poäng. Ni kan förstå att jag är glad och stolt. På mitt examensarbete fick jag VG+. Jag är så jäkla nöjd med min insats. Tur jag inte visste hur mycket jobb det skulle bli. Då hade jag aldrig börjat.
I går kväll var på restaurang i Norberg och åt en avslutningsmiddag. Mycket trevligt. Jättegod mat och många skratt.
Chrissie och jag har gjort den här resan tillsammans. Vi har haft väldigt roligt. Chrissie var inte så mycket sämre på provet. Hon hade bara 1 poäng mindre än jag.
Det är skönt att det är över nu, men jag kommer att sakna alla goa kurskamrater. Några kommer jag att träffa i höst. Jag och Chrissie ska då gå klicker 2 kurs.
När ja kom hem fick jag en jättefin blombukett av min man.Tack!
Nu ska jag bara ta det lugnt i kväll. Jag gissar att det blir en tidig kväll.


Dessa vackra blommor fick jag av Anders.


Nu känner jag mig stolt och duktig.


Hela gänget. Alla godkända!!!

5 kommentarer:

 1. Vi e bäst!!! Efter blod, svett och tårar har vi äntligen nått målet!! Helt fantastiskt!! Och underbart att få ha gjort den här resan tillsammans med dig. Snart påbörjar vi nästa resa ihop<3

  SvaraRadera
 2. JÄTTEJÄTTESTORT

  G R A T T I S!!!!


  Var STOLT!

  Många hälsningar från

  Helena & Mulle

  SvaraRadera
 3. GRATTIS !
  Självklart ska du vara stolt!
  Bara njut av känslan av att ha klarat av det och lata dej mycke.Inga privata läxböcker ska finnas i din närhet den närmaste tiden. I framtiden är de bara uppslagsböcker.
  Lycka till med kommande "hunderiarbete".
  Kram
  Sonja o flickorna.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till er båda ni är TOPPEN!!!
  Men det visste jag att ni skulle klara er för ni är såååååå duktiga.
  Fina blommor du fått av Anders.
  Nu får du pusta ut och bara låta allt landa.
  Snart får ni dela med er av all kunskap till hussar/mattar och hundar när ni drar igång era kurser.
  Kramar från oss alla!!

  SvaraRadera
 5. visste väl det, bäst i klassen - vad annat anstår en lärare. GRATTIS.
  Lennart & Ossie.

  SvaraRadera