Väder Ludvika

söndag 26 augusti 2012

Vi lever.....

Nu var det länge sedan jag skrev på bloggen. Ibland är andra saker viktigare.
Vi lever och mår bra i alla fall. Köket har fått en totalrenovering. Det har tagit mycket tid och kraft, men nu är det färdigt och vi är så nöjda.
Jag har också börjat jobba efter sommarlovet. Det tar också mycket tid och kraft. Men nu är jag i alla fall igång igen.
Just nu sitter jag och tänker på att jag har så mycket att vara tacksam för. Två underbara barn, en snäll man, två underbara vovvar och många fina vänner. Man ska kanske inte begära så mycket mer.
Igår var vi bjudna till Chrissie och Magnus. Som vanligt fick vi jättegod mat och dryck och trevligt sällskap. Tusen tack!
Idag fick vi besök av Gomer och Atlis pappa och syster. Det var så roligt att träffa dom. Bangsi och Atli kom också på besök så det blev en hel del lurvar på gården. Tyvärr blev det inte så många bra bilder. För det första var det full fart på alla vovvarna, så det var lite svårt att få bra bilder. För det andra spöregnande det, men det är ju inte så ovanligt, men det var inte läge att ta fram kameran.
Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka. Just nu känner jag mig så fruktansvärt trött, men det kanske känns bättre i morgon. Jag hoppas det. I kväll blir det pizza tillsammans med sonen. Det blir trevligt.

Syskonkram
Smålurvarna är så lika så jag vet inte vem som är vem på alla bilderna.

Pappa Barney.

Samo blev jättetrött av att hålla reda på alla fyrbenta.

Syster Leia, tror jag!!!!
En blöt och trött Samo......

....... och en lika blöt och trött Gomer. Det kostar på att träffa släkten.
 

3 kommentarer:

 1. Ibland så är det så att man inte har varken tid eller lust med bloggen, så är det nog för alla som har en blogg/hemsida.
  Men när det blir en uppdatering här så blir jag jätteglad över att få se en massa fina bilder.
  Jättestöta syskon och de klart att man blir helt slut efter bus med en massa lurvisar.
  Härligt med ett helrenoverat kök, jag kommer och tittar på det någon dag framöver.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbart med en uppdatering!:-)
  Tack för en rolig träff!!!! Underbart med så många lurviga, även om jag kände mig hemsk som åkte hem och lämnade ert hus som en swimmingpool!:-/
  Köket är JÄTTTTTTEEEEFIIIINT!!!!! Har verkligen fått inspiration till att göra om här hemma också - även om det inte just är köket som behöver en make over.
  Hoppas du mår bättre imorgon, att vinhuvudet är borta, men också din halsonda:-((( Typiskt att bli förkyld vid terminstart!!
  Vi ses å hörs!!!
  Kramar ifrån oss alla!!!
  <3

  SvaraRadera
 3. Kul med lite uppdatering:) ja köket blev grymt fint fast jag inte sett när det blev helt klart. Jag är väldigt tacksam när jag tänker på att jag har världens bästa föräldrar och lillebror också:)

  SvaraRadera