Väder Ludvika

lördag 29 september 2012

Ett år av sorg och saknad.

I dag är det ett år sedan vi miste vår älskade Ludde genom en olyckshändelse. Det har varit ett år med många tårar och stor sorg. Vi fick bara 2 år med Ludde. Men det var två fantastiskt fina år. Ludde gav oss så mycket kärlek och glädje varje dag. Ludde finns i våra tankar varje dag. Det är nog inte någon som går genom livet utan att drabbas av sorg. Men livet går ändå vidare. Det blir aldrig detsamma, men det fylls med andra glädjeämnen. Vi har nu två underbara hundar i Samo och Gomer. Ingen ta Luddes plats i våra hjärtan, men vi har plats för fler.Vi har också två fina barn som ger oss glädje varje dag.
Det finns ett ordspråk som säger: I nöden prövas vännen. Det är verkligen sant. Vi har så många vänner som har tröstat och stöttat oss efter den stora sorg vi drabbades av. Chrissie och Magnus har funnits vid vår sida från den dag olyckan hände.Ludde har en stor plats i deras hjärtan också. Chrissie har berättat att hon och Bangsi pratar med Ludde varje dag på sina promenader. Anette finns också alltid där när jag behöver prata eller bara få vara ledsen.Jag vet att Ludde har en stor plats i Anette och Ralfs hjärtan också. Luddes "farmor" Pernilla hjälpte oss så att vi fick ta hem Samo.
I dag kan vi glädjas åt de 2 underbara år vi fick med Ludde.

 
Ludde, du finns alltid i våra tankar och vi saknar dig så mycket. Vi kommer aldrig att glömma dig.

7 kommentarer:

 1. Åh så fint skrivet<3<3<3
  Alltid i våra tankar!!!
  Kram<3

  SvaraRadera
 2. Fint skrivet, nu kommer tårarna. <3

  SvaraRadera
 3. Så fint skrivet.
  Stor kram <3<3

  SvaraRadera
 4. Det är en sorgsen dag idag med många tankar på er och finaste Ludde men många fina härliga minnen finns att se tillbaka på.
  Ludde var något alldeles extra och alla som fick lära känna honom vet vilken underbar juvel han var
  Så fint du skrivit och massor med kramar till er alla från oss alla!

  SvaraRadera
 5. Många tankar till er idag!
  tröstekramar från Helena & Mulle

  SvaraRadera
 6. Tänker på er och Ludde idag <3<3<3
  Många kramar från oss i Söderhamn

  SvaraRadera
 7. Stora kramen!
  Mycke fint skrivet.

  SvaraRadera