Väder Ludvika

fredag 20 december 2013

Nu var det längesedan!!!!!!!!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen. Men tiden och orken vill inte räcka till. Nu har jag jullov och kanske hinner med lite mer bloggande.
Livet rullar på i en väldig fart. Det händer tack och lov mest roliga saker.
Samuel har flyttat till en fin trea lite närmare oss. Moa och André har köpt lägenhet i Uppsala. Moa har satt sig i skolbänken igen och planerar att utbilda sig till civilekonom. Det är roligt när det går bra för barnen och att de trivs med sina liv.
Själv har jag aldrig jobbat så mycket som jag gör nu. Läraryrket har ändrat karaktär. Jag är på skolan 9-10 timmar varje dag. Tur att husse tar hand om vovvsen när jag arbetar. Jag har nu bestämt att jag jobbar till nästa jul. Då tackar jag för mig. Jag tar pension lite tidigare. Om vi rättar mun efter matsäcken så kommer det nog att gå bra.
Vi är nu i gång med rallylydnad. Samo är uppflyttad till avancerad klass och gör sin första tävling i den klassen den 19/1. Spännande! Gomer har gjort två tävlingar i nybörjarklass, en godkänd med 97 poäng och en icke godkänd med 56 poäng. Vi försöker igen i februari. Den lille bruna börjar få lite förstånd han med.
Det som tynger mig nu är att vi inte har fått vinter än. Bedrövligt väder! Förhoppningsvis kommer snön snart.
Vi träffar Skeppmoraligan ofta och det är så roligt.
Julen ska vi fira i lugn och ro med bara familjen. Inget överflöd med julklappar och mat.

Jag hoppas ni alla får en lugn och skön julhelg

Jag ska nu under jullovet bara ha roligt med mina vovvar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar