Väder Ludvika

tisdag 11 december 2012

"Fit for fight" igen......

Nu har jag klarat av vinterns förkylning, hoppas jag. Jag har varit hemma 1½ dag från jobbet med lite feber och huvudvärk. Men i morgon är jag på plats igen. Jag har inte många sjukdagar under mitt yrkesverksamma liv. Hela vår familj har alltid varit friska. Det är skönt. Jag har kommit så långt i min mognad att jag nu kan vara hemma utan att ha dåligt samvete. Det kunde jag inte tidigare. Tidigare stannade jag inte hemma om jag inte hade minst 39 graders feber. Idag är jag förståndigare.
Jag har roat mig med att träna lite med Samo och Gomer. Jag har en plan för en kommande filmsnutt som än så länge är hemlig. Förhoppningsvis har vi nått målet så ni kan få se några konster från mina lurviga efter julhelgen.
Idag har vi haft besök av Ossie med husse. Lennart blev så inspirerad av aktivitetskursen att han har köpt lite nya leksaker till Ossie.
På torsdag åker jag till Borlänge och klarar av de julklappar som ska köpas. Jag hoppas jag får med mig Chrissie. Det är trevligare att ha sällskap.
På torsdag blir det glöggotta och Lucia på skolan. Den 20:e blir det julbort. Gottigt! Den 21:a är det JULLOV!
Jag hann med att ta några bilder på vovvarna på eftermiddagen också.

    
 
Nu hoppas jag vi får behålla kylan så snön får vara kvar.

2 kommentarer:

 1. Skönt att du mår bättre och bra att du blivit klok och förståndig och stannar hemma när du är sjuk.
  Ser framemot filmen på pojkarna när de gör konster.
  Fina bilder som alltid.
  Ha det bra..... kram!!!

  SvaraRadera
 2. GOD JUL!

  önskar

  Helena & Mulle

  SvaraRadera