Väder Ludvika

söndag 10 mars 2013

En bra helg...

Veckan som gått har varit bra. Lite extra jobb, men ändå bra. Helgen har varit toppen. Strålande sol och några minusgrader.
I torsdags kom Moa hem på en snabb visit. Alltid lika trevligt. Sonen ser vi lite oftare. Det är roligt.
I går tog jag och Chrissie med oss vovvarna och åkte till ett underbart ställe ovanför Håksbergs gruvor. Det är verkligen svindlande höjder. Man kan säga att det är In the middle of nowhere. Trodde vi! Helt plötsligt kommer det en cyklist i snön. Lite senare dyker det upp en scoter också. Chrissie hade med sig en massa gott fika som vi avnjöt i solen. Lurvarna hade en underbar stund med en massa lek och bus. Jag kan säga att vi hade 4 trötta vovvar när vi åkte hem.
Idag har vi tränat rally på allvar med skyltar. Samo och Bangsi är duktiga som alltid. Även de små bruna var också riktigt duktiga. De är inte redo för tävling än, men det blir nog snart.
I tisdags var jag till Fagersta och tränade rally med Gomer. Ja, det blev inte så mycket rallyträning för koncentrationen var inte på topp. Det var för mycket nytt och för många nya hundar. Men det är verkligen bra träning så jag åker dit igen på tisdag. Då får Samo också följa med.
Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter med underbara elever och kollegor.
Idag blir det en liten bildbomb utan text. Håll till godo.

 

2 kommentarer:

 1. Massor med bilder det gillar jag och när det är fina
  lurvisar med på dem då gillar jag dem ännu mera :).
  Ha det bra.
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder:) alltid lika skönt att komma hem lite:)

  SvaraRadera